Onze geneesmiddelen

Bioregulerende geneeskunde – doeltreffend en betrouwbaar

Een goede gezondheid is zowat ons hoogste goed. Een levend organisme kan zichzelf reguleren: een gezonde balans nastreven. Maar soms kan het wat steun gebruiken - en dat is waar de natuurlijke geneesmiddelen van Heel tussenkomen.

In de geneesmiddelen van Heel worden verschillende zorgvuldig uitgekozen werkzame bestanddelen gecombineerd. Die bestanddelen werken in op meerdere behandelingspunten in het lichaam. Deze ‘multi-target’-aanpak van onze Heel-geneesmiddelen stimuleert de lichaamseigen afweerprocessen en stelt zo uw lichaam in staat om zijn natuurlijke balans te herstellen en ziekte te overwinnen. Onze geneesmiddelen gaan dus verder dan enkel de symptomen en tekenen van een ziekte te onderdrukken.

De geneesmiddelen van Heel bestaan uit verschillende, voornamelijk natuurlijke, bestanddelen in lage concentraties. Daarom worden ze goed verdragen, met minimale bijwerkingen. Diverse hoogstaande klinische studies hebben al aangetoond dat Heel-geneesmiddelen doeltreffend en veilig zijn.

Zowel bij mensen als bij dieren zorgt het goede veiligheidsprofiel van onze natuurlijke geneesmiddelen ervoor dat miljoenen artsen en patiënten hun vertrouwen stellen in Heel om de gezondheid te herstellen.